Save the Date | 9 de outubro de 2020

Ficha de Inscrição Online Training 9 outubro

Find the Story in the Data

Empresa (Designação Social) *
Morada *
Código Postal *
NIF *
Nome *
Função *
Email *
Telefone *

Valor
Associado APODEMO - 175€ (Isento de IVA)
Não associado - 225€ (Isento de IVA)

Pagamento por transferência bancária
APODEMO: Av. 5 de Outubro, 102-2º 1050-060 Lisboa
Banco: Millennium bcp: IBAN PT50 0033 000000 1987 39712 05 – Fontes Pereira de Mello
A inscrição será considerada válida, após receção do comprovativo da transferência bancária
enviado para: formacao@apodemo.pt

Finding and communicating
the story in the data

Agenda

timeline_pre_loader

9:30am

Context
Introductions
Frameworks
Defining the Problem

10:30am

Tea Break [15 mins]

10:45am

Putting the Framework to Work [75 mins]
Linking to the Wider Context
Organising the Data
Using the Business Question as Lens
Finding the Main Story
Finding the Relevant Exceptions

12:00pm

Lunch [1 hour]

1:00pm

Creating the Overall Story [1 hour]
Working with Qualitative Information
Making the Insights Easier to See
Tools for Story Searching

2:00pm

Afternoon Tea [15 mins]

2:15pm

Advanced Topics [55 minutes]
Complex Data Streams
Patterns of Insight

3:10pm

Comfort break [10 mins]

3:30pm

Communicating the story [1 hour]
The ‘Think, Feel, Do’ approach
Storytelling Devices

4:30pm

Discussion, Q&A and Closing remarks [15 mins]

4:45pm

Close
Save the Date | 9 de outubro de 2020